Detox organismu: Klíč ke zdraví vašich psů a koček

Jak může detoxikace organismu pozitivně ovlivnit zdraví a vitalitu vašich psů a koček?

Pro někoho jsou jarní detoxy pouze “trendem ” dnešního světa, pro naše psí a kočičí parťáky to ale může mít obrovský dopad na jejich zdraví.  Psi i kočky jsou dnes stejně jako my vystavování toxinům v prostředí, i ve stravě. Jejich organismus je tedy zanášený látkami, které jim neprospívají a mohou přispívat k oslabení imunitního systému a celkového zdraví. 

Oslabená imunita a funkce jater může poté vést ke vzniku alergií a intolerancí. Detox tedy může být i skvělou prevencí a udržení pevného zdraví vašich chlupatých parťáků. 

Chcete-li tedy dopřát svému psovi nebo kočce kvalitní život, detox slouží jako prevence případných dlouhodobých zdravotních problémů. Nemusíte tedy hasit až požáry, ale můžete se zaměřit na prevenci. 


PES FEN_14 (2)_1

Jaké jsou výhody detoxikace organismu u psů a koček? 

Zlepšení funkce trávicího systému

Trávicí systém je klíčový pro celkové zdraví. Pokud má zvíře zdravý trávicí systém, jeho organismus správně zpracovává všechny živiny. Když vše funguje jak má, pes je veselý a plný energie. Ve chvíli, kdy jeho trávení není v pořádku, může se u psa nebo kočky projevit úbytek energie, letargie a zadělat si tak na zdravotní problémy. 

Detoxikace zvířecího organismu proto můžete ovlivnit celkové zdraví a to díky zlepšení funkce trávicího traktu. 

Podpora imunitního systému

Silný imunitní systém je u psa i koček důležitý pro dlouhodobé udržení zdraví a vitality. Detoxikací můžete posílit imunitní systém, zajistit tak našim chlupatým parťákům rychlejší zotavení a zmírnění symptomů při jakémkoliv onemocnění. A v pokročilém věku se díky posilněnému imunitnímu systému můžete vyhnout autoimunitním onemocněním, tvorbě rakovinových buněk a prodloužit tak život svého psa nebo kočky.

Zdraví jater a ledvin

Játra a ledviny jsou zodpovědné za přirozenou detoxikaci těla. Pravidelný detox, který svému chlupatému parťákovi dopřejete, zlepší právě i funkci těchto dvou orgánů.

Játra zároveň produkují žluč, která pomáhá s trávením. Zdravá funkce jater je tedy úzce spojena s trávicím traktem psa, který je klíčový pro celkové zdraví psa. 

PES FEN_14 (3)_1

Co byste měli vědět, než se pustíte do detoxu vašeho chlupatého parťáka? 

Jedna z nejdůležitějších věcí je myslet na pitný režim! 

V rámci detoxikace hlídejte, aby měl váš pes nebo kočka neustále k dispozici dostatek vody. 

Pomalu a postupně! 

Detox není o radikální změně nebo vysazení. Změny provádějte pomalu a sledujte při tom reakce vašeho psa nebo kočky. 

Pouze osvědčené metody, žádné experimenty! 

Rozhodnete-li se pro detoxikaci psího nebo kočičího organismu, vsaďte na osvědčené metody a preparáty. 

Aby vaši parťáci mohli žít dlouhý a zdravý život, připravili jsme pro vás 3 detoxikační balíčky, které udělají vašim chlupatým parťákům dobře. 

 

Detoxikační balíček - PES         

DETOX PES (3)

DETOX PES a KOCKA

 

Detoxikační balíček - KOČKA

DETOX kočka