POZOR AKCE: granule FARM FRESH 15 kg + 2kg ZDARMA granule FARM FRESH 12 kg + 1,5 Kg ZDARMA jen do konce dubna nebo do vyprodání :)

Kdo je Radek Černín?

srdce

 Radek Černín, výživový specialista 

 

Ahoj, já jsem Radek a chtěl bych vás provést mojí cestou k tomu, jak jsem se dostal k pomáhání vašim čtyřnohým členům rodiny. 

Psi mě provází prakticky celý život. A jejich přítomnost v mém životě byla vždy čirá radost.
Až ve chvíli, kdy můj psí parťák Gucci (alias Gustav) začal trpět zdravotními problémy, byl jsem nucen začít se zabývat jeho životosprávou úplně jinak, než do té doby.  
 

Jeho trápení mi ani v nejmenším nebylo lhostejné. Vrhli jsme se proto společně do hledání příčiny a úlevy od bolesti, a vhodného léčení. Prošli jsme cestou antibiotik, kortikoidy i veterinárními dietami. Nic nepomáhalo.

 
Začal jsem hledat pomoc na vlastní pěst. Stačilo se pořádně zaměřit na složení a používat selský rozum. A v tu chvíli přišel zvrat v Gucciho léčbě. Narazil jsem na eliminační diety a od té chvíle šlo léčení jako po másle. 90 % zdraví jde totiž ruku v ruce se stravou. 
Po pár měsících eliminační diety, jemu šité na míru, byl z Gucciho zase veselý pes. A když je šťastný pes, je šťastný i jeho pán, věřím, že mi dáte za pravdu!
 
Byl to pro mě zlomový bod. Byl jsem u založení firmy, která mi dala možnost živit se tím, že jsem pomáhal páníčkům a jejich mazlíčkům.
Od té doby uběhlo už 10 let, a já jsem pomohl už stovkám psů.  

Radek a jeho parťák Ice

 

Proč tedy vznikl Alergickypes.cz? 

  • Chci se více zaměřit na psy, kteří opravdu potřebují pomoc odborníka a zvětšit povědomí o potravinové intoleranci a alergii u psů a koček. 
  • Poskytovat personalizované služby našim zákazníkům - mít s nimi osobnější vztahy než jaké je možné mít u větší firmy.
  • Možnost vybrat si značky kvalitních krmiv o kterých vím, že vašim psům pomohou žít zdravější a šťastnější život.

 

Trpí Váš chlupáč jedním z těchto příznaků? 

Pojďme vašemu chlupáči společně dopřát zdravý život, který si zaslouží.